Vergoedingen

Let op; 

Alle behandelingen dient u contant te betalen of per mobiel bankieren. Hierna krijgt u de factuur mee en kunt deze declareren.

Andere vormen van betalingen gaan in overleg met behandelend therapeut. 

Alléén therapeutische behandelingen worden(deels) vergoed via aanvullende verzekering door zorgverzekeraars

dus géén stoelmassage.

LET OP!!  Ditzo, Interpolis, Prolife, DSW en In Twente, Hema en Anderzorg, Zorg en zekerheid en AZVZ vergoeden alleen behandelingen door een BIG geregistreerde arts of hebben geen alternatieve zorg in het pakket.

Voor de WWKGZ ben ik via de FAGT aangesloten bij www.zorggeschil.nl   en   www.quasir.nl

 

 

Voor klacht- en tuchtrecht ben ik aangesloten bij de FAGT (Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten) en RBCZ(deze registreert en certificeert therapeuten op hbo-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg). Dit betekent dat behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Vergoeding houdt als regel in, dat de cliënt via het juiste extra pakket verzekerd moet zijn, waarin vergoeding voor alternatieve zorg door niet-artsen is geregeld. Is dat het geval, dan wordt de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed. zie ook Independer of zorgwijzer.nl

Neemt u zelf contact op met uw verzekeraar, die kan u precies vertellen wat en hoe er vergoed wordt.

Wilt u meer weten over de FAGT? Dan kunt u op de site www.fagt.org verdere informatie krijgen. Hier vindt u ook de lijst van vergoedingen van de zorgverzekeraars.

Verder heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig maar wel uw legitimatie! 

Alle behandelingen dient u contant te betalen.

U krijgt bij de eerste therapeutische behandeling een intake en een behandeling. U hoeft geen handdoek mee te nemen. 

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en zal in een behandelplan besproken worden. 

Massage bij kanker wordt niet gezien als een behandelmethode maar als aanvullende zorg!         Ik heb hier een speciale training bij Helder&Kadira voor gevolgd; "Massage bij kanker''. U krijgt van mij een zeer uitgebreide vragenlijst toegestuurd (digitaal of per post) die u ingevuld terug dient te sturen ruim voor de eerste afspraak.

 During times of universal deceit,

 telling the truth becomes a revolutionary act.

~George Orwell~