Massage bij kanker is aanvullende zorg en aandacht en geen behandelmethode tegen kanker. Massage bij kanker kan pijnstillend werken, ontspanning geven en sneller energie teruggeven. Klachten als slapeloosheid, angst en stress kunnen verminderen en het verbeterd de kwaliteit van leven.

Zelfs na jaren kun je nog last hebben/krijgen van de bijwerkingen van de verschillende behandelingen bij kanker. Ook helpt massage om weer contact met je lichaam te krijgen omdat vele mensen het gevoel en vertrouwen in hun lichaam zijn kwijtgeraakt. Weer liefdevol en fijn (aan)geraakt worden!

Of zoals een cliënt zei; "nu leef ik niet meer alleen van chemo naar chemo maar kijk nu vooral naar de massage uit!

Ik heb deze speciale training gevolgd omdat ik me meer wilde verdiepen aangezien er steeds meer mensen met kanker geconfronteerd worden. Dan is het goed om te weten wat "kan en niet kan” bij of na kanker en de vele nare bijwerkingen van behandelingen. Dat mensen zich met vertrouwen kunnen laten masseren. Belangrijk is daarom ook dat het vragenformulier dat u van mij krijgt, zorgvuldig ingevuld en teruggestuurd wordt. Dit kan digitaal of per post.

Tijdens de massage mag je genieten van de stiltes,
je hoeft dus niet te praten maar het mag wel.


Tijdens alle stadia van kanker (met of zonder behandelingen) kunt u zich laten masseren. Massage werkt energie bevorderend. zie ook: www.iocob.nl
Heeft u hier vragen over, neemt u dan vrijblijvend contact met me op d.m.v. de contact pagina.

een reactie:

Lieve Vera, wat is het geweldig om te zien als mensen zoals jij zich blijven verbreden op hun vakgebied. Zoals nu dat jij bezig bent om mensen waarbij kanker is geconstateerd en die midden in hun chemotherapie zitten ook de ontspanning kan geven. Ik die nu zelf in deze vervelende periode zit wil jou zo ontzettend bedanken voor de fijne massages die ik al heb gehad en nog ga krijgen de komende periode!! Liefs Syl en nogmaals bedankt dat ook jij met die heerlijke massages mij door deze vervelende periode heen loods!!!