Gastenboek 

Voor Kyl was dit alles een verrassing. Ik (Marlou) loop al sinds mijn 18e bij massage praktijk Sedes, met eigenaar Vera (ook wel "onze Vera") die de warmste vrouw (zowel figuurlijk als letterlijk want haar warme handen gaan door de handdoeken heen haha) is die ik ken! Ze wilde voor deze speciale gelegenheid ook kyl even onder handen nemen. En de spanningen in ons lijf vond ze zeker! Zijn alle masseuses sadisten? ???????? Het was heerlijk, we beweren beide niet in slaap te zijn gevallen maar goed kei harde bewijzen zijn er niet....

Onverdeelde oprechte aandacht gedurende de hele sessie, altijd die ene hand op mij zodat ik weet waar je bent maar ook steeds in verbinding.

Je weet precies de pijnpunten en behandelt deze met zorg.

Iets wat ik iedereen gun.

Ik wil graag diegene die mij het beste kan helpen en volgens mij ben jij de beste!

Zo heerlijk geslapen vannacht!! Zelden zo lekker geslapen.. binnen 5 minuten was ik vertrokken zei mijn man...echt..heel bijzonder...

Ben er nog steeds een beetje van onder de indruk.                                                           Karin.

Hoi Vera, ik was afgelopen nacht na de behandeling met oorkaarsen minder benauwd. Mijn linkeroor voelt ook beter. Rechts nog niet maar mischien komt dat ook nog. Bedankt. Groetjes Patricia.

Ik heb heerlijk geslapen. Heel erg vast(voor het eerst sinds tijden). Voel mij goed. Alleen een beetje een zwaar lichaam! Zie jou graag snel weer. Ben heel blij met jou!

Onlangs heb ik weer een heerlijke massage gekregen van Vera. Wat mij iedere keer weer onwijs relaxed maakt is de gastvrije ontvangst! De kaarsjes zijn aan, een relaxed muziekje, een heerlijke geur waar je direct al ontspannen door wordt en lekkere dikke badlakens. Pure ontspanning! Heerlijk!  

Hoi Vera,
Jouw massage geeft ontspanning van de spieren en heeft mijn klachten nagenoeg doen verdwijnen. Hartstikke bedankt!
Ik verheug mij telkens weer op een bezoekje aan jouw praktijk. Heb dan echt een moment voor mijzelf waar ik enorm van geniet en door ontspan. Ook ben ik blij met de tips die je mij geeft zodat ik nog beter voor mijzelf ga zorgen.
Nu 2 massages gehad: het was heel erg fijn. Voor het eerst sinds lange tijd kon ik me eindelijk echt ontspannen en de rust vinden. Dank daarvoor!
Lieve Vera,
Jouw massage gaf mij een gevoel van rust en ontspanning. Het was voor mij een heerlijk warme deken. Ik moet het vaker doen, maar dat is aan mijzelf. Nog hartelijk bedankt . Groetjes, Annie.
Vera dank je wel voor een heerlijk ontspannende massage.
Voor mijn gevoel duurde die oneindig lang, heerlijk. Ik voelde me helemaal loom en moe. Later duidelijk meer energie!
Bedankt, groetjes, Loes

Vera bedankt voor de heerlijke massage op de Viva la Donna verwendag! Het was heerlijk ontspannend. Ook ik kom beslist nog een keer bij je terug.
Groetjes Manja

29 mei Viva la Donna verwendag voor vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad ik behoor gelukkig tot de laatste groep. Vera jij met jou praktijk ben aangesloten bij deze organisatie. Door een vriendin werd ik erop attent gemaakt. Toen ik belde en vroeg of ik daar ook gebruik van kon maken kreeg ik meteen van je te horen natuurlijk. Dus 29 mei ik voor de 1e keer bij jou op de massagetafel. Nou het was heerlijk zo ontspannen en een rustige sfeer. Nogmaals hartelijk bedankt voor deze gratis behandeling. Ik kom beslist nog een keer terug.


Groetjes Wilma
Hoi Vera,
Jouw massages zijn geweldig. Heerlijk even tijd voor mezelf en lekker ontspannen. Goed voor lichaam en geest in een fijne omgeving.
Gr Linda

Lieve Vera,
Ik ben onder de indruk van je massages en van jou...
Altijd bereid iemand te helpen, zelfs mijn zieke zus die hier niet in de buurt woont.
In een woord geweldig, zo ontspannen en opgeladen als je bij jou vandaan komt...
Liefs, Karin

Fijn hoe je luistert naar wat er speelt en daar op in gaat in je massage. Echt in afstemming. De massages voelen als een warm bad,bevestigend. Ben tot nu toe steeds anders thuisgekomen: hééél moe, opgeladen.
Eén keer bleef ik tot 2 weken na dato me nog de ontspanning ervan herinneren. Mooi hoor!
Zeker tot ziens, Barbara

Vandaag waande ik me even op het strand met de zee op de achtergrond en heel vaardige handen die
mijn pijnlijke lichaam weer in balans brengt. Het voelt goed!
Marian

Lieve Vera, je hebt me geweldig geholpen! Nu ik eigenlijk volgens de dokter genezen ben, kan ik nog steeds slecht slapen. Na jouw heerlijke massage heb ik sinds lange tijd weer een hele nacht doorgeslapen. Bedankt het was heerlijk. Zodra mijn benen beter zijn kom ik zeker terug. 21-11-2012

Lieve Vera, wat is het geweldig om te zien als mensen zoals jij zich blijven verbreden op hun vakgebied. Zoals nu dat jij bezig bent om mensen waarbij kanker is geconstateerd en die midden in hun chemotherapie zitten ook de ontspanning kan geven. Ik die nu zelf in deze vervelende periode zit wil jou zo ontzettend bedanken voor de fijne massages die ik al heb gehad en nog ga krijgen de komende periode!! Liefs Syl en nogmaals bedankt dat ook jij met die heerlijke massages mij door deze vervelende periode heen loods!!! 20-11-2012

26 weken zwanger en dan een massage krijgen voor je verjaardag...best spannend! In een woord HEERLIJK! De geuren van de olie, de warmte van het waterbed,de badlakens en de handen van Vera, de rustgevende muziek, heerlijk! Ik heb ervan genoten, een echte aanrader! Ook als je niet zwanger bent verwacht ik. ;-))
Lieve Vera, jouw handen lijken gemaakt voor dit vak! Je dappere besluit om een andere weg in te slaan en je beroep van te maken, pakt geweldig uit; dit bén jij! Volgens mij eindelijk ‘thuis’! Mensen gaan elke keer ontspannen en gelukkig weer bij je vandaan(stiekem balend dat de (stoel)massage alweer voorbij is). Bedankt voor die handen Vera, ze doen fantastisch werk! Liefs, Gerdien.
Lieve Vera, dit is wat je noemt een holistische massage……
Niet alleen mijn spieren voelen ‘los’, ook ik voel me soepeler in mijn vel. Jouw handen zijn niet je enige instrument, wat voor energie en warmte er vrijkomt…..? ik weet het niet, maar vind het heerlijk!!!! Niet alleen de pijn waarvoor ik kwam is verdwenen, ook wat andere ‘ballast’ben ik kwijt!! Je begrijpt dat je er een ‘vaste klant’bij hebt. Dank Dank!! Liefs, Annemieke.
De massages zijn heerlijk ontspannend. Een moment van rust en je overgeven daaraan is heerlijk in een rustige omgeving. Bedankt, ik hoop er nog vaak van te genieten. Groeten, Chantal.
Hoi Vera, samen zijn we begonnen bij Sonnenvelt. Wat een goede keuze is dat geweest. Als ik zie hoe jij bezig bent met het vak masseren, zie ik iemand die vol passie ermee bezig is en erover praat. De massage die ik vandaag heb gekregen was fantastisch. Heerlijk even ontspannen, geen aandacht geven, maar krijgen! Even niet bezig met werk, thuis etc. maar met…. Niks. Liefs, Marloes E.
Hoi Vera, de site ziet er professioneel en gelikt uit. Veel succes met jouw praktijk toegewenst en ik hoop dat ik nog vaak mag komen. Groetjes, Bert
Na een eerste stoelmassage tijdens een vriendinnenmiddag was ik zo enthousiast dat ik een afspraak gemaakt heb voor een behandelplan van 5 massages, want de spieren in mijn nek zaten behoorlijk vast. Het is zo heerlijk ontspannend en je warme handen die masseren en de spieren lekker los maken. Na 5 massages was er duidelijk een verbetering. Vera, jouw handen hebben wonderen verricht. Je doet het echt professioneel en hoop nog regelmatig bij je te komen voor een heerlijke behandeling. Heel hartelijk bedankt! Lies.
Jammer.…. het uur is alweer om. Het kan voor mij niet lang genoeg duren. Het is heerlijk ontspannend en er zorgt iemand (Vera) voor mijn lichaam waar je zelf niet bij kan. Het is ook heerlijk voor je geest. Je voelt je erna een beetje ‘dizzy’. Bedankt, Lot.
 
Hier volgen een aantal reacties op de stoelmassages op kantoor;
Je denkt altijd ”het valt wel mee”, maar als Vera begint te masseren, merk je pas dat het nodig is.
Ik ervaar het als prettig en Vera richt zich met name op de gebieden die vast zitten.
Ga zo door! Tino.
Mijn ervaring op de ‘stoel’ is uitstekend. Het voelt zeer prettig en ontspannen. Vera, jouw rugmassage blijft een genot!! Pieter.
Dit was vandaag mijn eerste stoel-rug massage. Woorden kunnen niet beschrijven wat je voelt, wat er door je heen gaat. Z-A-L-I-G komt in de buurt. Ik zie al uit naar de volgende keer! Vera, volgende maand hebben we weer een "date”. (haha) Herman.
Als Vera langs komt, weet je één ding heel zeker: tijd vrij maken voor een stoel massage. De behandeling van Vera is heel professioneel en een weldaad voor je lichaam! Paul.
Moment van de dag om even helemaal te ontspannen. Te voelen dat alle spieren die vastzitten weer de ruimte krijgen. En dan als toetje een heerlijke hoofdmassage. Vera, volgende keer ben ik weer van de partij! Esther V.
Echt een fijn "klein half uurtje”. Bij Vera kum je helemaal ontspannen en natuurlijk gezellig kletsen. Heerlijk zoals Vera’s handen mijn nek, rug en schouders masseren! Ik zou het niet meer willen missen. Geesje.
Ik heb zojuist een heerlijke nekmassage gehad met olie! Als je er gaat zitten/liggen, hoor je nog de geluiden van kantoor maar al snel voel je alleen nog de handen van Vera, dan gaat alle aandacht daarheen. Ik vind het echt super dat je tussen de bedrijven door toch even een heerlijk rustpunt hebt. Wat mij betreft, komt Vera 2x per maand!! Vera, bedankt voor de heerlijke massage en de tips die je gegeven hebt. Groetjes, Marga.
De stoelmassage is een heerlijke ontspanning, je "knapt”er echt van op en ik heb het gevoel dat je er echt bij gebaat bent, fysiek en mentaal. En het is natuurlijk erg gezellig. Enige minpuntje is dat het zo kort is… groetjes, @je L.
Na een half uurtje massage wordt je lekker loom en ontspannen "wakker”. Roland.
Ik ben heel blij met jou. Mijn klachten die toch door stress veroorzaakt worden, zijn duidelijk minder geworden. Wat mij betreft mag je elke week wel komen maar dat vindt de baas niet goed. Hopelijk blijf je nog lang bij ONS. Groetjes, Patricia.
Ik ben blij dat ik toch even de tijd heb genomen om me te laten masseren. De stoelmassage is echt heel prettig. Vooral de nek en schouders hebben de massage hard nodig. Het voelt lekker ontspannen. Bedankt, Susanne.
Vera, massage is zeer ontspannend. Rug voelt daarna sterker en soepeler. Heb er zeker baat bij. Sander.
Wat doet deze stoelmassage mij goed! Het is lekker ontspannen. Heb het gevoel dat ik de hele dag weer aan kan! Groetjes, Fernanda.
Bedankt voor de massage, dat doet een mens goed! Na zo’n massage kan ik er weer helemaal tegen aan! Groetjes, Marloes.
Heerlijk ontspannend en voor herhaling vatbaar. Bedankt! Angélique.
Dit was voor mij de tweede keer op de stoel. Ik moet zeggen dat het echt ontspannend is. Ik kijk al uit naar de volgende keer. Groetjes, Esther.
De stoelmassage is echt fijn, het werkt erg ontspannend. Ik vind het dan ook fijn dat je 1 keer per maand komt, wat mij betreft mag je vaker komen. Het is prettig dat je de gevoelige plekken extra behandeld. Wendy.