De tijdsduur is bij de eerste behandeling ongeveer 75 minuten(dit vanwege het doornemen van de thuis ingevulde intake) en de vervolgbehandelingen duren ongeveer 45 á 50 minuten.

Het maken van een afspraak voor een behandeling gaat als volgt;

na het eerste telefonisch of emailcontact, krijgt u een intakeformulier en stuurt u dit digitaal aan me terug en plannen we een afspraak. Door de drukke praktijk behandel ik alleen nog klachtgericht(dus therapeutisch). Ook is het niet mogelijk vanwege privacy- en veiligheidsoverwegingen om anoniem een afspraak te maken of langs te komen.

Bij de eerste intake/behandeling brengt u uw legitimatie mee.

Het is niet nodig om zelf een handdoek mee te brengen. Na de behandeling betaalt u contant en krijgt u de factuur mee om te kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar(als u een aanvullende verzekering met alternatieve zorg hierin opgenomen heeft, kijkt u dit in uw polis goed na of bel...)

*Zwangerschapmassage: gewoon makkelijk liggend, op een met warm water gevuld matras, krijgt u een heerlijke hoofd-, schouder-, rug-, buik-, benen- en voetenbehandeling. Het werkt ontspannend , versoepeld de spieren en stimuleert de bloed, lymfe en energie circulatie. Het verlicht klachten als; misselijkheid, hoofdpijn, rugklachten, beenkrampen, vocht vasthouden en slaapproblemen.

*Kind en massage; er wordt veel van kinderen gevraagd in deze tijd, wat de nodige spannig op kan leveren. Het lichaam reageert op de spanning door het aanmaken van adrenaline. Als dit te lang aanhoudt kunnen aangespannen spieren vast gaan zitten. Massage geeft de mogelijkheid om deze spieren te laten ontspannen. Veel kinderen slapen weer beter, ook kunt u zelf uw kind een voet- en/of onderbeen massage geven voor het slapen gaan. Ook het veelvuldig en/of langdurig gebruik van mobiele telefoon, Ipads, laptop en gaming geeft veel klachten.

 

The truth is not for all men,

but only for those who seek it.

           ~Ayn Rand~