De tijdsduur is bij de eerste behandeling ongeveer 75 minuten(dit vanwege het doornemen van de thuis ingevulde intake) en de vervolgbehandelingen duren ongeveer 45 á 50 minuten.

Het maken van een afspraak voor een behandeling gaat als volgt;

na het eerste telefonisch of emailcontact, krijgt u een intakeformulier en stuurt u dit digitaal aan me terug en plannen we een afspraak. Door de drukke praktijk behandel ik alleen nog klachtgericht(dus therapeutisch). Ook is het niet mogelijk vanwege privacy- en veiligheidsoverwegingen om anoniem een afspraak te maken of langs te komen.

Bij de eerste intake/behandeling brengt u uw legitimatie en 2 grote handdoeken en een (hoes)laken mee.

Per 9 januari 2023 is het nodig om zelf 2 grote handdoeken en (hoes)laken mee te brengen. Heb je nog geen spullen of de juiste maat hiervoor in huis, ik hou natuurlijk altijd mijn doeken in de praktijk en de eerste keer kun je die van mij nog gebruiken als je nog niets hebt. Probeer in ieder geval niet te kleine doeken mee te brengen zodat je er helemaal onder ligt. Klein nadeel hieraan is dat in de wintertijd je doek niet verwarmd is…maar de tafel en ruimte natuurlijk wel!

Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat iedereen het zelf meebrengt maar je kunt ook kiezen voor gebruik van mijn spullen maar dan betaal je hier €3,- extra voor. 

Ook worden de facturen niet meer uitprint maar na betaling per mail te verstuurd.

Maak je het bedrag van te voren over of betaal je contant, dan verstuur ik hem meteen na de behandeling. Betaal je liever achteraf, dan krijg je de factuur na betaling toegestuurd. Wil je toch graag de factuur geprint mee? Geen probleem, dat mag ook nog(voor mij wel handig dan om van te voren te weten) maar dan graag de betaling vooraf overgemaakt of contant bij de behandeling.

De factuur kun je declareren bij de zorgverzekeraar, als je een aanvullende verzekering met alternatieve zorg hierin opgenomen hebt, kijk dit in de polis goed na of bel...)

*Zwangerschapmassage: gewoon makkelijk liggend, op een met warm water gevuld matras, krijgt je een heerlijke hoofd-, schouder-, rug-, buik-, benen- en voetenbehandeling. Het werkt ontspannend , versoepeld de spieren en stimuleert de bloed, lymfe en energie circulatie. Het verlicht klachten als; misselijkheid, hoofdpijn, rugklachten, beenkrampen, vocht vasthouden en slaapproblemen.

*Kind en massage; er wordt veel van kinderen gevraagd in deze tijd, wat de nodige spannig op kan leveren. Het lichaam reageert op de spanning door het aanmaken van adrenaline. Als dit te lang aanhoudt kunnen aangespannen spieren vast gaan zitten. Massage geeft de mogelijkheid om deze spieren te laten ontspannen. Veel kinderen slapen weer beter, ook kunt u zelf uw kind een voet- en/of onderbeen massage geven voor het slapen gaan. Ook het veelvuldig en/of langdurig gebruik van mobiele telefoon, Ipads, laptop, gaming en ook 5G straling geeft veel klachten.

 

The truth is not for all men,

but only for those who seek it.

           ~Ayn Rand~