De extra maatregelen t.a.v. openings- en sluitingstijden gelden voor “niet-medische contactberoepen”, waarbij volgens het schrijven van VWS d.d. 18 november jl. het Wkkgz-criterium wordt gehanteerd: "Momenteel is bepaald dat zorgverlening die valt onder de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) uitgezonderd is van de verplichte sluitingstijden."

 

 

Disclaimer

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans dat u ziek wordt. Hier, daar of waar dan ook.. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.

 

Ik gebruik bij behandelingen regelmatig magnesium. Waarom?  Omdat het mineraal MAGNESIUM onmisbaar is voor het functioneren van ons hart- en vaatstelsel! Een van de symptomen van magnesiumtekort is;

(kuit)kramp, een trillend ooglid, verkrampte nek en schouders. Klachten die verder kunnen ontstaan door magnesiumtekort zijn;

migraine, hoofdpijn, angst, depressie, fibromyalgie, hartklachten, concentratiestoornissen, nervositeit en vermoeidheid.

Magnesium ontspant en geeft rust.

Alle vormen van stress en alle degeneratieziektes leiden tot een magnesiumtekort door een hoog gebruik ervan. Tegelijkertijd geldt dat bij een tekort aan magnesium op celniveau, je gevoeliger wordt voor stress! En zo kom je in een vicieuze cirkel terecht.... Stress, angst, depressie en dementie zijn allemaal gerelateerd aan magnesium tekort!

Magnesium is bovendien noodzakelijk voor de energiestofwisseling. Het activeert ATP(energiedrager) en dat hebben we nodig voor de vele processen in ons lichaam. Samen met water.

Want: bij een watertekort daalt de maagzuurproductie en daarmee de magnesiumopname want voor die opname uit de voeding heb je maagzuur nodig... (maagzuurremmers remmen de magnesiumopname dus ook!)

Wil je nog meer weten, vraag me er gerust naar.

 

 

There are two ways to be fooled.

One is to believe what isn't true; the other

is to refuse to believe what is true.

~Soren Kierkegaard~